Ascentiecoaching

spiraalWe leven momenteel in een werkelijk unieke tijd. Velen van ons zijn zich gaan herinneren dat ze hier niet zomaar in deze tijd op aarde gekomen zijn, of gaan zich dit de komende tijd herinneren. Met opdracht of missie hoef je niet meteen heel groot te denken, maar door de veelvoud van de missies die momenteel weer in herinnering zijn gebracht, zijn we echt in staat om met elkaar een synergie te creëren die de wereld kan veranderen! Iets waar velen van ons op gehoopt hebben al sinds ze jong waren. Onder de noemer ‘ascentieproces’ schaar ik zowel een persoonlijk als een planetair proces, en onder die twee termen vele verschillende doelen en missies die mensen zich zijn gaan herinneren. Ik noem er hieronder een paar:

-je weet of voelt dat je hier vele incarnaties hebt gehad op aarde en dat in deze tijd aan ons allen een kans wordt geboden om karmische processen af te ronden; dat karma is persoonlijk of collectief.

-je bent een oude ziel die veel lessen en vaardigheden heeft geleerd in vroegere incarnaties, waardoor je nu de aarde en de mensen kunt bijstaan in hun spirituele ontwikkeling en groei. Denk aan healing, werken met energie, werken met de schaduw of ‘de zwarte godin’. Je hebt echter eerst nog wat laatste knoopjes op te lossen of zelfvertrouwen nodig om echt helemaal in je kracht te gaan staan.

-je herinnert je ten tijde van (de val van) Atlantis geleefd te hebben en bent hier nu om de balans te herstellen; ook ervaar je dat we nu een herhaling van dit alles meemaken (en de kans hebben om dit recht te breien).

lemurian-seed
Lemurische zaadkristallen

-je herinnert je oudere existenties (bijvoorbeeld Lemuria of op een andere planeet/ster) en de geactiveerde kennis hiervan is bedoeld om jouw of Gaia’s ascentieproces te ondersteunen.

-je hebt de noodkreet van Gaia gehoord of je zag dat zij in nood verkeerde. Je bent hier gekomen om de aarde te helpen (opnieuw) een oord van liefde en vrede te worden.

-je bent niet van hier, maar van een andere planeet of ander sterrenstelsel en hier gekomen om de aarde te helpen bij haar ascentieproces. Of je hebt ondersteuning nodig om je hier helemaal thuis te gaan voelen.

-je streeft naar verlichting, ascentie, meesterschap of transcendentie in dit leven en hebt intuïtief het gevoel dat ik je daarbij kan helpen.

-je voelt je betrokken bij niet-menselijke bestaansvormen op onze planeet en voelt de roep om met hen samen te werken (elementalen, deva’s, dieren). Of je herinnert je trauma verbonden aan deze existenties en wilt deze helen.

-er zijn uiteraard nog meer aanknopingspunten, maar dit zijn er enkele om mee te beginnen.

Als therapeute heb ik een diepgaand proces ondergaan om mijn eigen multidimensionaliteit te omarmen. Inmiddels ben ik hierdoor op zo’n punt in mijn eigen ascentieproces gekomen, dat ik nu anderen mag begeleiden op hun eigen pad van herinneren en zelfrealisatie. Voel je je hierdoor aangesproken, neem dan gerust contact met me op.

Voor actuele tarieven, zie Tarieven.

2earthangels