Ervaringen

Ervaringen van cliënten

Wytske overtreft zichzelf als therapeut. Ze is to the point, adequaat en recht door zee. Wytske heeft een zachte vriendelijke meditatiestem waarmee ze u gemakkelijk in een ontspannen sfeer brengt. Vanuit die ontspanning komt u bij uw verdriet of frustraties of iets waarvan u niet wist dat dat u dwars zat. Vervolgens luistert Wytske liefdevol naar uw diepste gevoelens en begeleidt zij u naar uw eigen innerlijke, natuurlijke kracht. Niet alleen door de uitstekende begeleiding, maar ook door haar enthousiasme gaat u na een sessie blij naar huis.
Liefs van Maria (58 jaar)
Ervaringsdeskundige.

Ik voelde me vanaf het begin heel welkom bij Wytske doordat ze oprechte interesse uitstraalt. Ik voelde me daardoor veilig tijdens de sessie en kon een diep patroon op seksueel vlak doorbreken. Dank Wytske voor de fijne sessies. Ik voel dat ik nu weer zelf vooruit kan. Mocht er in de toekomst meer nodig zijn dan weet ik je te vinden. Ik zou je ook zeker aanraden bij vriendinnen mocht het nodig zijn.
Esther 37 jaar.

Wytske luistert zeer goed en wist mij snel te brengen tot een staat van rust waarin ik tot herinneringen kwam die aansloten bij mijn verhaal. Het bracht me tot inzicht. Wytske is een prettig persoon die op een ongedwongen wijze, maar ook zeker niet vrijblijvend, tot de kern komt. Haar kennis helpt je in het duiden en het zetten van nieuwe stappen.

Anna, 38 jaar.

Wytske heeft een hele prettige stem om naar te luisteren, die een inwendige vibratie geeft met een uitermate ontspannende werking. Ze heeft de gave om in haar gesprek de juiste woorden te vinden, die al heel snel tot beelden leiden. Dat is een bijzondere ervaring, haar stem, die rijke woordkeus – ik weet nu pas hoe belangrijk taal is om tot nieuwe inzichten te komen. Wytske, je hebt me heel erg geholpen! 

Arthur, 40 jaar.

In het begin vond ik het allemaal een beetje spannend. Wytske zou mij gaan helpen mijn yin en yang weer in evenwicht te krijgen zodat ik weer dichter bij mijzelf kon komen en de dingen die er speelden (een scheiding van mijn ouders en een eetstoornis) een plekje zou kunnen geven. Ik stortte me er in en gaf me volledig over. En met resultaat! Al na een paar weken voelde ik me al stukken beter en gedurende de sessies kwam er steeds meer in me los en begreep ik steeds meer van mezelf. Het duiveltje in mij werd verslagen door de echte ‘Ik’. Ik voel me nu, doordat ik steeds meer over mijzelf te weten ben gekomen en nog steeds kom, en dat ik steeds meer van het verleden kan verwerken, zo ontzettend goed. Ik voel me fit, energierijk en ik straal weer! De verdrietige, sombere ‘ik’ in de greep van een duiveltje is verslagen en de oude ‘ik’ is terug. Ik ben Wytske heel erg dankbaar en zal zeker een keer in de zoveel tijd met haar blijven afspreken voor een sessie.

 Demi, 18 jaar.

Ik heb vele therapeutische sessies gevolgd bij Wytske Jónás en het is ongelooflijk hoeveel licht en energie en wijsheid en inzicht ik heb verkregen. Mijn lichaam en hart en ziel werden hierdoor allemaal versterkt, verlicht, genezen. Ik voel eindelijk mijn eigen kracht en het is heel indrukwekkend hoeveel licht en energie ik in mijn lichaam geblokkeerd had. Nu komt de (energetische) genezing echt vrij. Ik dissocieer veel minder, ben meer met mijn eigen gevoel in contact en sta een stuk steviger en ook vrolijker in mijn schoenen. Klaar voor mijn eigen pad. Mijn eigen innerlijke godin en al die kracht zijn wakker geworden en laten zich niet meer in een kooitje opsluiten!

Ilona, 37 jaar.

rozenkwarts