Groepen

Groepen

Faalangst:

Er zijn regelmatig groepen faalangstreductietraining voor kinderen en jongeren. De samenstelling gebeurt zoveel mogelijk naar leeftijd, bijvoorbeeld 9-11 jaar, 12-15 jaar, 16-19 jaar. Een groep start zodra er voldoende aanmeldingen zijn. Minimumaantal deelnemers: 4; maximumaantal deelnemers: 8.

De bijeenkomsten zijn op een doordeweekse avond van 19.30 – 21.00 uur. De eerstvolgende groep staat gepland voor 2 mei 2016 en gaat over ‘examenstressreductie’. Ook geschikt voor stress voorafgaand aan toetsweken.

Thema’s die aan de orde komen:

Deelnemen? Neem contact op via het contactformulier.

Prijs: 15 euro per deelnemer per keer. Het totaal aantal bijeenkomsten is 6 of 7 bijeenkomsten, afhankelijk van de groepssamenstelling.

De kracht van je roots:

Een groep waarbij vrouwen met een multiculturele achtergrond elkaar onderling inspireren met de wijsheid uit hun cultuur, en hoe deze een bijdrage kan zijn aan jouw levensgeluk en de (Nederlandse) samenleving. Daaronder vallen ook het belang van een gezonde relatie met je vrouwelijkheid en je seksualiteit. Laat je inspireren en adviseren in een open en vertrouwelijke omgeving voor, door en met alleen vrouwen!

Bijdrage: 8 euro per persoon. Hieronder vallen de huur van de ruimte en een kopje thee met een koekje (heel Hollands:-). Eigen lekkernijen meenemen voor de groep, vooral uit de eigen cultuur, wordt zeer op prijs gesteld. Groepsgrootte: minimaal 7, maximaal 16 personen.

Activiteiten voor 65+:

Mediteren in een besloten groep. Nooit te oud om te mediteren! Met een kleine groep komen we samen om liefde te verspreiden en ons af te stemmen op onze wensen voor de wereld en ons eigen onderbewuste om daar de antwoorden te vinden die we nodig hebben om van een gelukkige ‘oude dag’ te genieten. Bijdrage: 8 euro per persoon. Hieronder vallen de huur van de ruimte en een kopje thee met iets lekkers.

Helen in een besloten groep. Je bent nooit te oud om heel te worden! Dat kan op individuele basis, maar soms is het gewoon fijner om dat met elkaar te kunnen doen. In een klein groepje word je in een prettige sfeer en onder deskundige begeleiding aangemoedigd om innerlijke stukjes die nog geen vredevolle plaats hebben gekregen in je leven en in je binnenwereld, in liefde te helen. Te denken valt aan het verlies van dierbaren, of verlies van gezondheid, of dingen waar je spijt van hebt dat je ze nooit gedaan hebt (of juist wel). Bijdrage: 12 euro per persoon. Hieronder vallen de deskundige begeleiding (therapeut aanwezig), de huur van de ruimte en een kopje thee met iets lekkers.

Dansend door het leven. Heerlijk, samen dansen! Voel je energie weer stromen en hoe je lichaam reageert op gratie, ontspanning, expressie en schoonheid in al haar facetten. Als je de beweging inzet, volgt de energie! Wat je danst, dat word je… Ervaring niet vereist, wel de moed om geen muurbloempje te zijn:-) Bijdrage: 8 euro per persoon. Hieronder vallen de huur van de ruimte en een kopje thee of fris met iets lekkers.

De cirkel rond: mijn levensverhaal. Misschien wil je de cirkel van je leven rond maken. Voel je dat het tijd wordt om afscheid te nemen van dit leven. Dat wil je natuurlijk het liefst in goede harmonie doen, met een goed gevoel en ook de wetenschap dat er geen onafgeronde stukjes liggen. Misschien voel je dat dood geen definitief afscheid is, maar een overgang en wil je graag de dingen voor jezelf goed afronden. Dat kan door een paar sessies te combineren met het maken van je levensverhaal. Het verhaal van jouw leven zoals je dat zou willen achterlaten voor je geliefden. Er is geen vaste invulling, we doen en maken alles in goed overleg. Informeer naar de mogelijkheden. Bijdrage: in overleg.