Je wilde ware zelf!

Je Wilde Ware Zelf (Leiden, Zuid-Holland) is een praktijk voor hypnotherapie, regressietherapie, reïncarnatietherapie en ascentiecoaching onder de bezielende leiding van Wytske Jónás. Je Wilde Ware Zelf richt zich voorts op workshops, cursussen en informatie over o.a. de terugkeer en het integreren in ons leven van het Heilig Vrouwelijke, het pad naar Meesterschap, leren leven vanuit je hart en het belichamen van (=een woonplaats aanbieden aan) de Goddelijke Aanwezigheid in ons Hart.

Veel mensen zijn in deze tijd bezig met hun ascentie: het zich herinneren van hun multidimensionaal bewustzijn waardoor ze de weg terug  maken naar de Bron. Ascentie volgt hierbij het patroon van de spiralende vorm die we op veel plekken op aarde terugvinden: eerst is er de weg omlaag, door de dimensies heen en dichter in de materie komend. Daarbij doorlopen we het proces van dualiteit, van yin en yang en alle complementair-tegengestelde krachten die elkaar in evenwicht houden. Deze beide krachten of polen met elkaar in balans brengen en integreren in onszelf -waardoor we ook licht en donker met elkaar integreren- is een van de belangrijkste voorwaarden voor spirituele groei en (daaruit voortvloeiend) ascentie.

Wanneer we eenmaal weer terug zijn uit die spiraal en alle belangrijke lessen geleerd hebben, kunnen we doorgaan naar een volgend level om spiritueel te groeien. We zijn dan meesters geworden van ons eigen leven en de energie waar we met ons allen deel van uitmaken, en hebben geleerd om scheppers te zijn in dienst van de grote centrale Bron of Goddelijke Kracht/Wil. Een van de belangrijkste lessen die we daarbij leren is hoe we vanuit aandacht en focus kunnen manifesteren met energie.

Kijk gerust op deze site rond en neem voor vragen contact met me op (zie: contact).

Kvk nr: 60343397 (onder naam van Isis Obstetrix)

NBVH-lidmaatschap: 14013

SRBAG registratienummer: 523840

AGB zorgverlenernr: 90049927

RBCZ licentienummer: 403156R