Je wilde ware zelf!

Je Wilde Ware Zelf (Leiden, Zuid-Holland) is een praktijk voor hypnotherapie, regressietherapie, reïncarnatietherapie, psychoseksuele heelwording en ascentiecoaching. Je Wilde Ware Zelf richt zich voorts ook op workshops, cursussen en informatie over o.a. de terugkeer en het integreren in ons leven van het Heilig Vrouwelijke, leren leven vanuit je hart, de kracht van je roots leren omarmen, begeleiding bij rouw en sterven en faalangstreductietraining. En vooral ook heel veel van jezelf leren houden:

Ook is er veel aandacht voor de nieuwe energieën, de Nieuwe Aarde en kun je hier terecht voor begeleiding van je ascentieproces. Veel mensen zijn in deze tijd bezig met hun ascentie: het zich herinneren van hun multidimensionaal bewustzijn waardoor ze de weg terug (omhoog) maken naar de Bron. Ascentie volgt hierbij het patroon van de spiralende vorm die we op veel plekken op aarde terugvinden: eerst is er de weg omlaag, door de dimensies heen en dichter in de materie komend. Daarbij doorlopen we het proces van dualiteit, van yin en yang en alle complementair-tegengestelde krachten die elkaar in evenwicht houden. Deze beide krachten of polen met elkaar in balans brengen en integreren in onszelf -waardoor we ook licht en donker met elkaar integreren- is een van de belangrijkste voorwaarden voor spirituele groei en (daaruit voortvloeiend) ascentie.

slak spiraal

Wanneer we eenmaal weer terug zijn uit die spiraal en alle belangrijke lessen geleerd hebben, kunnen we doorgaan naar een volgend level om spiritueel te groeien. We zijn dan meesters geworden van ons eigen leven en de energie waar we met ons allen deel van uitmaken, en hebben geleerd om scheppers te zijn in dienst van de grote centrale Bron of Goddelijke Kracht/Wil. Een van de belangrijkste lessen die we daarbij leren is hoe we vanuit aandacht en focus kunnen manifesteren met energie.

Kijk gerust op deze site rond en neem voor vragen contact met me op (zie: contact).

Wil jij:

  • je wilde ware zelf terug?

  • leren leven vanuit je hart?

  • de verbinding met het Heilige Vrouwelijke herstellen?

  • helen van seksueel misbruik en/of je seksuele power terug?

  • weten wat het pad is van je ziel door jouw levens heen?

  • leren omgaan met je hoogsensitiviteit?

  • weer kunnen genieten en een belichaming van Liefde en Vreugde worden?

  • weten wat je doel of missie is in dit leven?

  • begeleiding bij je ascentieproces of weten hoe je kunt bijdragen aan een Nieuwe Aarde?

  • individuele begeleiding of deelnemen aan workshops en groepen waarin al het bovenstaande aan bod komt?

Dan zit je op de juiste site! Neem rustig een kijkje hier of neem meteen contact met me op! 

rose-574020_960_720

 

Kvk nr: 60343397 (onder naam van Isis Obstetrix)

NBVH-lidmaatschap: 14013

SRBAG registratienummer: 523840

AGB zorgverlenernr: 90-049927

RBCZ licentienummer: 403156R