Geen categorie

Bakens op je pad naar Meesterschap en Verlichting 17-08-2016

MEESTERSCHAP EN VERLICHTING (VERVOLG)

Eigenlijk een vervolg op mijn vorige blog, maar hierin noem ik een groot aantal bakens die je voor jezelf kunt herkennen wanneer je het pad naar meesterschap op aarde bewandelt. Niet bedoeld als richtlijn maar eerder als naslag om voor jezelf na te gaan hoe je de afgelopen tijd misschien wel sneller bent gegroeid dan gedacht! Klik hier!

 

2 reacties

 • Anne Nieuwejaers

  Dag Wytske, dank je voor je heldere uitleg, de herkenning! De woorden doen deugd omdat ik het weet!
  Op dit moment maak ik een wereldreis v 1 jaar, waarbij een transformatieproces duidelijk voelbaar is, deze beslissing kwamna er innerlijke roep!
  Kan je ook woorden geven aan het verschil in jouw beleving tussen ziel en hoger zelf?
  Dank je voor je antwoord!
  Anne

 • wytskejonas

  Hoi Anne, dank je wel voor je reactie! In mijn beleving is het de ziel die de schakel vormt tussen ons aardse zelf en ons hogere zelf. De ziel doet de ervaringen op in de wereld van dualiteit en geeft deze door via ons hogere zelf aan de Bron. Maar dat is mijn ervaring, zeker weten doe ik het natuurlijk niet. In mijn leven probeer ik mijn ziel uit te drukken maar is het mijn hoger zelf dat het proces gadeslaat, als gids optreedt om de ziel uiteindelijk weer de weg te helpen wijzen terug naar de Bron. Mooi wat je trouwens ervaart en veel plezier op je reis! Liefs