Enkele berichten vanuit de kosmische frequenties

De laatste paar dagen krijg ik steeds meer visioenen en beelden van rijen mensen die naar ‘huis keren’. Of het toevallig is of niet, dit valt samen met een aantal blogs van vele andere lichtwerkers dat precies op ditzelfde moment verschijnt en een soortgelijk fenomeen lijkt te beschrijven. Daarom vind ik het belangrijk genoeg om ook op mijn eigen tijdlijn weer te geven.

Dit valt ook samen met de intuïtieve impuls om de komende dagen meer over de dood als overgangsfase te gaan schrijven. Dat bedoel ik niet als iets lugubers, integendeel. Er gaan de komende tijd veel mensen naar huis terugkeren, omdat hun taak voor het ascentieproces van de aarde erop zit. Zij komen van andere sterrenstelsels of planeten, waaronder de Pleïaden.

rutile quartz

Het is voor achterblijvers heel belangrijk om hier geen drama in te zien: de aarde maakt een collectieve shift door naar een hogere frequentie en wij groeien allemaal hierdoor mee naar multidimensionaal bewustzijn. Vele lichtwerkers zullen gewoon op aarde blijven en de mensheid, de dieren en de natuur blijven ondersteunen in dit proces. Echter, velen van hen zullen de verschuiving maken naar een ander ‘actiegebied’ dan ze nu doen. Zij worden op kosmisch niveau aangespoord om die posities in te gaan nemen die voor de collectieve shift belangrijk zijn. Het leven op aarde gaat namelijk echt veranderen en iedereen zal hiervan mee kunnen profiteren.

Hoe dat naar huis terugkeren of een andere taak beginnen in te nemen in zijn werk zou kunnen gaan (op zielsniveau), mocht ik zelf ervaren tijdens twee meditatieve inzichten. Eentje daarvan was tijdens een klankschalenconcert; klank is trilling die herinneringen in het celgeheugen aanspoort om wakker te worden en op een bepaalde frequentie te gaan vibreren. Velen van ons zouden versteld staan van hoeveel kennis in onze cellen, ons lichaam, ons hart en ook onze ziel ligt opgeslagen- kennis over o.a. onze oorsprong, vorige incarnaties en ook onze ‘toekomst’!

Toen tijdens dit concert de klank van de Chinese gong werd ingezet, raakte dit me diep en ervoer ik een megashift in bewustzijnsverandering. Het was intens ontroerend en tegelijk verstillend: alle tijd was stil komen te staan. Het moment om naar huis te keren was aangebroken, ik werd opgehaald door mijn sterrenbroeders en -zusters. Ineens begreep ik waarom ik mijn hele leven lang al een gevoel van ‘homing’ heb bij het over horen vliegen van een vliegtuig heel in de verte, waardoor al het aardse ineens zo hemelsver ver weg lijkt… een gevoel van heimwee en thuiskomen. Het zal me niets verbazen als op deze manier ‘starseeds’ (zie artikel) worden opgehaald. Ik denk echter niet dat wij dat met onze fysieke ogen kunnen zien.

fee

Bij een ander visioen zag ik mensen (minder op fysiek en meer op etherisch niveau) bij een soort poort staan, vanwaar toegang verschaft werd naar een belangrijke voltooiingsfase. Ik was daar ook aanwezig, maar was verrast te merken dat ik niet in de rij stond, maar zelf een bepaalde taak hierin uitvoerde. Mijn etherische zelf gaf healing op zielsniveau om de energie van mensen ‘aangepast’ te maken om door de poort te gaan. Het waren geen aardse healingsenergieën, maar eveneens frequenties afkomstig van de sterren of misschien wel Venus. Zo mooi was het om zo dienstbaar te mogen zijn in dit proces.

Even voor alle duidelijkheid: mijn taak op aarde zit er nog niet op hoor en ik heb zeker geen plannen om voortijdig te vertrekken. Ik wil alleen maar zeggen dat ik ‘ingeplugd’ ben op de kosmische frequenties die door mijn aardse zelf worden binnengelaten. Niet meer, niet minder. Wij kunnen dit allemaal, als wij dit willen. Vroeger heette dit ‘channelen’, nu is het meer een kwestie van zelf in die energie komen en deze door te geven. Dit doorgeven is belangrijk en doen inmiddels steeds meer lichtwerkers omdat we momenteel door de belangrijkste fase van de collectieve shift, de ascentie van Moeder Aarde heengaan.

Zelf is mijn leven hierdoor nu wel erg aan het veranderen: de komende tijd zal ik me in fysieke vorm, dus gewoon in het hier en nu, gaan wijden aan het bieden van healing op zielsniveau, soul retrieval met behulp van regressietherapie en het helen van het emotionele lichaam/het gevoelslichaam. Dit binnen mijn praktijk ‘Je wilde ware zelf’. Dat deed ik al, maar ga ik nu op een grotere schaal doen.

Het helen van het emotioneel lichaam/gevoelslichaam is van wezenlijk belang om, voor wie dat wil, de overgang te maken naar een nieuw bewustzijn, waar vrede en onvoorwaardelijke liefde de grondtoon uitmaken. Veel mensen ervaren juist in deze periode van versnelde energieën rondom ons, dat oude emotionele issues nu aan de oppervlakte komen, klaar om geheeld te worden. Dat is waar ik me de komende tijd steeds meer op ga richten, als hulp bij het persoonlijke ascentieproces (=groeien in kosmisch, multidimensionaal bewustzijn en leven vanuit onvoorwaardelijke liefde).

Ik ben in de laatste voorbereidingsfasen, zet hiervoor ook in mijn eigen proces nog puntjes op de i maar heb bovenal heel veel zin om met deze begeleiding te beginnen! En oeiii, wat is dit ergens ook spannend, want heb natuurlijk heel lang -bijna 20 jaar!- in mijn veilige onderwijscoconnetje gezeten…

Maar de vlinder weet, dat het wachten is op het juiste moment, de juiste impuls en ook de juiste bereidheid en overgave om uiteindelijk uit deze cocon te breken en de wereld in te vliegen…