Retraites in Hongarije

Momenteel onderzoek ik de mogelijkheden om in de nabije toekomst retraites in Hongarije te organiseren. Daarbij is het de bedoeling om een programma samen te stellen met verschillende onderdelen (te denken valt aan hypno- en regressiesessies, healing, spirituele begeleiding, verbinding maken met de feeënwereld, meditaties, wandelingen in de natuur, massages enz.), in samenwerking met enkele andere professionals.

Heb je belangstelling, ideeën, tips of denk je op een andere manier een bijdrage te kunnen leveren aan een dergelijke retraite in Hongarije? Laat het mij dan weten via contact. Leuk om wat van je te horen!

Retraites in Hongarije

hon godin  hon godin3 hon godin4

Hongarije is een prachtig land waar een diepe band met de aarde en de natuur voelbaar is. Ook kent het land een rijk verleden met de Moedergodin van de Aarde en de mysteriën van het feeënrijk. Je hoeft niet in feeën e.d. te geloven om toch contact te maken met dit rijke, folkloristische verleden. De therapeute/schrijfster Wytske Jónás heeft zelf Hongaarse roots. Tijdens een persoonlijke queeste is ze op zoek gegaan naar de Hongaarse oergodin en de feeënwereld, en dan met name naar de rol die deze twee (die overigens met elkaar verbonden zijn!) voor vrouwen en mannen van nu kunnen spelen. Los van dit alles is Hongarije natuurlijk ook gewoon een plek waar je helemaal kunt opladen.

Op dit moment zijn er voorbereidingen gaande voor retraites in dit mooie land. Daarbij is het mogelijk een gevarieerd programma te kiezen van kennismaking met de Hongaarse oergodin en de feeënwereld, meditaties, hypnotherapie, regressiebegeleiding of -therapie, healing through touch, shamballah-healing, healing through dancing. Hiervoor wordt samengewerkt met diverse therapeuten en professionals die op de een of andere manier met Hongarije verbonden zijn. Heb je interesse of zou je als professional een bijdrage willen leveren? Stuur een mail naar wjonas@zonnet.nl.

tündérek