Verwen jezelf met bloemen

Door Wytske Jónás, 03 mei 2017

Wist je dat de aarde allang bezig is met het creëren van een nieuwe natuur met behulp van de huidige instromende hoogfrequente energieën? En dat wij daar alleen maar van hoeven te genieten? Dat dit genieten, en in dankbaarheid ons hierover verwonderen, zelf ook weer frequentieverhogend werkt? Het is zelfs zo, dat wij op deze manier medescheppers kunnen worden van die nieuwe, bijzondere natuur.

Het bewustzijn van Moeder Aarde (dat ik Lady Gaia ben gaan noemen), de natuurrijken, de rijken van de elementalen en deva’s, de engelen en meesters en de zielen die hiervoor voldoende geopend zijn: zij allen hebben de handen ineen geslagen en zijn achter de schermen hard bezig de Nieuwe Aarde voor te bereiden. En dat dit zoden aan de dijk zet, kun je inmiddels op steeds meer terreinen zien, ook aan de dijken zelf. De nieuwe frequenties zijn bijvoorbeeld zichtbaar in de bloemen die heldere, in elkaar verglijdende kleuren laten zien. Prachtige tinten paars, magenta, robijnrood, roze, indigo en violet op een bedje van stralend of iriserend wit. Of rozeroodoranjetinten die zachtjes in elkaar overvloeien.

Dit zijn ook de kleuren die we in de ‘upgrades’ van de chakra’s tegenkomen. Al enige tijd werk ik niet meer met het standaard ‘regenboogspectrum’ van de chakra’s, hoewel de regenboog juist in deze tijd wellicht belangrijker is dan ooit. Maar afhankelijk van iemands persoonlijke groeilevel kan ieder chakra een andere frequentie en daarbij passende kleur kan aannemen. Zo kan het zijn dat roze of violet nu beter bij je sacraalchakra past, omdat dat een upgrade is van dit chakra tot een vijf- of zesdimensionale frequentie.

Daarom is het ook een goed idee om je te omringen met de kleuren waartoe je je op een bepaald moment voelt aangetrokken, omdat deze je frequentie kunnen helpen verhogen of chakra’s in balans te houden. Dus ja, gun jezelf dat bosje bloemen in die bijzondere nieuwe tinten en maak je geen zorgen of de kleuren wel of niet natuurlijk zijn, want bijna elke nieuwe kleur is momenteel goddelijk geïnspireerd. Is het je bijvoorbeeld ook al opgevallen dat we zoveel nieuwe, andere kleuren in het straatbeeld tegenkomen? Van prachtige bloempotten tot de nieuwe metallic kleuren van auto’s: ze zijn nu beschikbaar omdat er een ‘divine blueprint’ voor geschapen werd in een hogere dimensie.

Geniet tevens van de schitterende luchten, vooral bij zonsopgang en zonsondergang- een haast feeëriek schouwspel van roze, rode, oranje, lila, violette en blauwe tinten. Over feeëriek gesproken: de werelden van feeën, elfen en zoveel andere ‘magische’ wezens zijn weer aan het samenkomen met die van ons, zodat de magie en schoonheid van hoe het ooit was om als scheppers vanuit de Bron hier op aarde te komen, opnieuw in ons leven kan terugkeren. Er is –weliswaar ook commercieel- veel aandacht voor deze werelden, en dat is prima. Uiteindelijk gaat het om frequenties die worden doorgegeven, en zowel de elfen als eenhoorns (en ook de rest) weten goed tussen alles door te manoeuvreren zonder zich al te veel om geld te bekommeren.

Ook de kleurtjes (roze, groene, blauwe, lila en zilvertinten) die veel meisjes momenteel door hun haren spoelen of kammen, zijn influisteringen die –hoewel voor velen onbewust- de magische kleurtjes van deze feeërieke wereld doorgeven. Zelfs een groot deel van de songs op de radio, die momenteel de hitlijsten vullen, brengt inmiddels de positieve vibraties vanuit de hogere frequenties over. Ons collectieve bewustzijn is aan het veranderen, dat wil zeggen aan het opschonen en verhogen!

Ja, de natuur is al grotendeels aan het overgaan naar de vijfde dimensie, en ook de dieren dragen inmiddels de nieuwe frequenties. Zij hebben immers geen ego of een vrije wil om eerst uit te lijnen met de Liefde en het Licht van de Bron. Op die manier helpt de natuur onze harten te openen, want het is via ons hart dat wij als mensen –vermoedelijk de laatste soort op aarde die ascendeert- de hogere frequenties soepel kunnen integreren en doorgeven. Adem iedere keer dat een dier, een vogelgezang, een bloem of welk ander natuurfenomeen dan ook je hart raakt, dit gevoel diep naar binnen en voel je dankbaar en gezegend dat je nu hier en op dit moment op aarde bent.

Ook de mensen reageren hier op. Vrolijke en innemende kassamedewerkers… ik kom ze steeds vaker tegen. Van die onvermoeibaar positief gestemde mensen die zich door geen enkele gehaaste of geïrriteerde klant van de wijs laten brengen. Soms kijk ik zo iemand aan, en voel dan hoe zijn of haar hart aangeraakt is door een engel. Vaker nog sla ik zo iemand nog even een tijdje gade, om te ervaren hoe zijn of haar aura puur blijft in de omgang met de ander of zelfs de verstokte gedachten en emoties van die ander voor enkele minuten weet te ontwapenen. En kijk ik dan half tussen mijn oogleden door, dan weet ik dat ik één minuut in aanraking ben geweest met een meester.

Kijk rond en verwonder je. Velen van ons zijn die meesters in opleiding die de lessen van de nachtelijke droomstaat integreren in ons dagelijkse bewustzijn en leven. We zijn meesters in opleiding van het in het fysieke brengen en manifesteren van onze goddelijkheid vanuit de ervaring van het schijnbaar afgescheiden zijn van onze eigen goddelijkheid.

Dat is ook een van de symbolieken van de merkaba, de twee driehoeken die in elkaar schuiven: we reduceren de grootsheid van onze goddelijkheid tot in een verkleind puntsoppervlakte op aarde (in onszelf als mens) en stijgen vanuit een breed vlak en veelheid aan aardse ervaring opnieuw op naar waar we vandaan komen- en nemen daarbij onze ervaring op aarde mee ‘terug’. Hoe krachtig worden we dan wel niet als meesters! Het is een unieke ervaring van onszelf als ‘godmens’ die niet alleen maar bijster moeilijk is (getuige alle tegenstreving die we daarbij door onze incarnaties heen hebben ervaren) maar ook juist hierom nog eens bijzonder op waarde geschat wordt ‘aan de andere kant van de sluier’.

Ervaar hoe je eigen bewustzijn steeds meer opengaat en aan jou de luister en schoonheid van je eigen ziel onthuld wordt. En koop gerust dat prachtige bosje bloemen in die bijzonder mooie kleurschakeringen, het helpt je je nog meer open te stellen voor het ontvangen van de hoogste en puurste frequenties die momenteel onze aarde ondersteunen: die van schoonheid, liefde en pure vreugde. Of beter nog: ga naar buiten, en verbind je hart met dat van Gaia. Rechtstreekser kan haast niet!

Wil je leren meester te worden over je eigen energie en aura, je verbinding met Gaia te verdiepen en (bewuster te) leren werken met je ascentiechakra’s? En wil je graag de luister en schoonheid van je eigen ziel leren ervaren? Geef je dan op voor de workshop ZielenLicht van a.s. zondag 7 mei in Leiden. Nog enkele plaatsen beschikbaar voor de snelle beslisser! Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Wytske Jónás is hypno- en regressietherapeute en ascentiecoach bij Je Wilde Ware Zelf (Leiden). Zij deelt ervaringen uit haar eigen bewustwordingsproces om anderen te helpen de stap te maken naar de ‘Nieuwe Aarde’ of ‘Vijfde Dimensie’- waarbij we leren leven vanuit ons hart en in verbinding met onze ziel en geest. Ook begeleidt zij hierin mensen in haar praktijk te Leiden en werkt ze hiervoor desgewenst samen met de energieën van engelen, meesters en godinnen.

Wie ondersteuning wenst op het pad naar ascentie of meesterschap, of wie blokkades wil oplossen uit dit of een vorig leven, kan contact opnemen via contact. Voor hypno- en regressietherapie geldt dat deze sessies vergoed worden voor wie hiervoor aanvullend verzekerd is (informeer bij je eigen zorgverzekering of zij hypnotherapie dekken in de aanvullende verzekering).