Workshop Een Aarde-Engel worden

Workshop ‘Een aarde-engel worden’ 

Wanneer? Donderdag 25 en vrijdag 26 mei 2017, 11:00 – 17:00 uur.

Waar? Yogacentrum De Lindewei, Jacob Catslaan 12, Leiden

Door wie? Wytske Jónás, docent, hypno-, regressie- en reïncarnatietherapeute en ascentiecoach.

Tarief: € 144,- voor beide dagen. In overleg is het ook mogelijk om alleen donderdag mee te doen (€ 77,-).

Aantal deelnemers: 6 à 10 deelnemers.

Aanmelden: via het contactformulier of via aanmelden@jewildewarezelf.nl

Toelichting workshop:
Wist je dat we in één van onze zijns-lagen een engelwezen zijn en dat op dit moment veel zielen ingewijd worden om dit op aarde te brengen? Je engelwezen kun je je tevens herinneren als deva, eenhoorn of draak. Wanneer je dit op aarde wilt brengen, kies je vaak voor een specifieke dienst, bijvoorbeeld het verhogen van het bewustzijn van de mensen via het werken met het dieren- of plantenrijk. Over dit proces en andere mooie dingen gaat de workshop ‘een aarde-engel worden.’

Wanneer je op de een of andere manier met de titel van deze workshop resoneert, dan is dat niet voor niets. Een herinnering in jou wordt wakker gemaakt en je wordt uitgenodigd je in verbinding te stellen met gelijkgestemden en (licht)meesters die je daarbij kunnen helpen. Misschien herinner je je vaag of juist duidelijk dat je zelf uit de wereld van de engelen komt of dat je ziel daar verblijft. Misschien ook voel je je diep met Gaia en de Aardemoeder verbonden, omdat je een natuurwezen of engel van de natuur op aarde bent (geweest), bijvoorbeeld een deva, fee of elf. Of misschien ontwikkelt je ziel zich de laatste tijd zo snel, dat je nu klaar bent om middels inwijdingen je ‘engelenvleugels’ te verdienen en je opnieuw te verbinden met je engelwezen. Je wordt vanaf dat moment klaargestoomd voor goddelijke dienst op aarde, aan de mensen, de dieren en/of de natuur. Inclusief de rijken van de natuurgeesten.

In deze workshop gaan we hiermee aan de slag… Als mediator en kanaal tussen hemel en aarde geef ik daarbij de frequenties door; dit doe ik door middel van uitleg, oefeningen, meditaties en activaties waarbij je eigen trilling verhoogd wordt en je leert samenwerken met de engelen, meesters en de natuurrijken.

Inhoud:

Dit programma wordt mogelijk nog aangevuld. Hou daarom deze pagina in de gaten!