Geen categorie

Workshop: Hart- en Zielsverbinding

NU VOOR EEN SPECIALE INTRODUCTIEPRIJS:
15 euro i.p.v. 25 euro (alleen in de maanden juni en juli!)

WAT?
Een workshop waarin je leert liefdevol te werken aan een harmonieuze verbinding tussen hart, lichaam, ziel en lichtwereld! Workshops op 24 juni, 30 juni, 1 juli en 8 juli (los of als geheel te volgen). Voor praktische info: zie onderaan dit bericht.

TOELICHTING:
Stel je eens een plek voor waar absolute eenheid te vinden is en waar je volmaakt verbonden bent met de Bron. Alles is er goed zoals het is, er is afwezigheid van welk oordeel dan ook en in plaats daarvan is er alleen maar onvoorwaardelijke liefde. Jij mag zijn wie je wezenlijk diep vanbinnen bent en je hebt jezelf en Alles Wat Is innig lief. En er wordt ook zielsveel van jóu gehouden.

Een utopie? Nee!

We komen oorspronkelijk allemaal van deze plek vandaan en zijn –via een aantal tussenstops in de zielenwereld- een ervaring aangegaan op een planeet waar het ontwikkelen van onvoorwaardelijke liefde een van de belangrijkste leerdoelen is.

Een heel dappere onderneming, want het betekent o.a. het vergeten van onze goddelijkheid en het ervaren van een leven in dualiteit en afgescheidenheid met alle weerstand, gevoelens emoties en overtuigingen die daar dikwijls uit voortkomen (prettige maar ook minder fijne als pijn, onzekerheid, verdriet, eenzaamheid, angst, verwarring, zelfveroordeling enz).

Waarom dit hele palet aan emoties, gevoelens en overtuigingen in onze aardse realiteit? We hebben er op zielsniveau voor gekozen om uiteindelijk onze goddelijkheid opnieuw te ontdekken op een dieper en geliefder niveau. Niet los van God of de Bron, maar als wezenlijk onderdeel ervan! En op onze aarde horen daar ook het ervaren van een fysiek lichaam, het voelen van emoties, het openen van ons hart en het leren doorgronden van onze seksualiteit bij!

En in dit alles is je hart de basis, het ‘centrum van balans’, voor het erkennen en ervaren van je goddelijkheid als mens.

In deze bijeenkomst leer je je niet alleen te verbinden met de Bron van onvoorwaardelijke liefde en met hogere bewustzijnsniveaus, je leert tevens deze verbinding ‘in te brengen’ in je aardse zelf of persoonlijkheid. Het verbinden van je aardse zelf en je Hogere Zelf zorgt namelijk voor een verhoging van je trillingsfrequentie waardoor je steeds meer afgestemd raakt op een leven in liefde, voorspoed en vertrouwen of overgave. Daarvoor is een volledig opengaan van je hart nodig, en de bereidheid om jezelf te leren liefhebben met alles wat je wel en niet hebt of bent. Die stap helpt jou om een meester op aarde te worden! In deze bijeenkomsten leer je liefdevol deze stap te zetten…

HOE?
In een viertal bijeenkomsten (los of in combinatie met elkaar te volgen) waarbij steeds één thema (bijvoorbeeld zelfvertrouwen) centraal staat. De bijeenkomsten zijn een combinatie van diepgaande meditaties (soms regressies) en inzichten. De begeleiding wordt verzorgd door Wytske Jónás (hypno-, regressie- en reïncarnatietherapeute en ascentiecoach). Je leert:

-verbinding met de Bron en je Hogere Zelf te maken
-je emoties te omarmen en eventuele emotionele blokkades op te ruimen
-je hart voor onvoorwaardelijke liefde te openen
-thuis te zijn in je lichaam
-je trillingsfrequentie te verhogen
-je aardse zelf en je hogere Zelf steeds meer met elkaar te integreren
-je schaduwdelen (doorgaans emoties die we onbewust in een hoekje gedrukt hebben) te accepteren en liefdevol te integreren en/of transformeren.

DATA:
Vrijdag 24 juni 19.30-22.00 uur THEMA: (zelf)vertrouwen vanuit hart- en zielsverbinding
Donderdag 30 juni 19.30-22.00 uur THEMA: onvoorwaardelijke liefde vanuit hart- en zielsverbinding
Vrijdag 01 juli 19.30-22.00 uur THEMA: eenheid en verbinding vanuit hart- en zielsverbinding
Vrijdag 08 juli 19.30-22.00 uur THEMA: overgave vanuit hart- en zielsverbinding

LOCATIE:
In Leiden, de Stevenshof (8 minuten vanaf NS-station De Vink). Precieze informatie volgt in de mail die je ontvangt bij bevestiging van deelname.

KOSTEN:
Speciale introductieprijs maanden juni en juli € 15,- i.p.v. € 25,-! Je ontvangt een kwitantie na afloop.

AANTAL DEELNEMERS:
Minimaal 4, maximaal 8

OPGAVE:
Via een PB of de mail: wjonas@zonnet.nl.
Let op: aanklikken op ‘geïnteresseerd’ of ‘gaan’ bij dit evenement alleen is niet voldoende.

Reacties uitgeschakeld voor Workshop: Hart- en Zielsverbinding