Contact

Je Wilde Ware Zelf Hypnotherapie, regressietherapie, reïncarnatietherapie en ascentiecoaching, Leiden 

Kvk nr: 60343397 (onder naam van Isis Obstetrix)
NBVH-lidmaatschap: 14013
AGB zorgverlenernr: 90049927
RBCZ licentienummer: 403156R
Aangesloten bij SCAG (geschillencommissie). Voor meer informatie, klik hier.

Bereikbaarheid praktijk:

De praktijk is gevestigd in Leiden (Zuid). Prima bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf station Leiden CS of -nog dichterbij: station De Vink, van daaruit is het maar 7 minuten lopen! Ook met eigen vervoer is het goed bereikbaar, afslag Leiden-Zuid en gratis parkeren voor de deur. Wanneer je een afspraak voor een sessie maakt, krijg je de precieze gegevens toegestuurd.

Voor contact:

In verband met een gedeeltelijke sabbatical/ persoonlijke retraite (o.a. om te schrijven) neem ik tijdelijk minder cliënten aan -en dan ook alleen voor ascentiecoaching omdat deze sessies zowel live als online gepland kunnen worden (een prettige bijkomstigheid in deze coronatijd). Dit betekent tevens dat het gemiddeld 6 à 8 weken kan duren voor een afspraak ingepland kan worden. Ook kan het een paar dagen duren voordat ik op je bericht/mail reageer. Daarvoor vraag ik je begrip.

Je kunt contact met me opnemen door het contactformulier hieronder in te vullen of, als je dat fijner vindt, een mail te sturen naar jewildewarezelf@gmail.com. Als je wilt dat ik telefonisch contact met je opneem, vergeet dan niet je telefoonnummer te vermelden.

Liefdevolle groet,

Wytske Jónás

  Uw naam (Vul hier uw naam in)

  Uw e-mail (vul hier uw e-mailadres in)

  Uw telefoonnummer (vul hier uw mobiel of vaste nummer in)

  Onderwerp (bijvoorbeeld: hypnotherapie)

  Uw bericht (schrijf hieronder een bericht of stel uw vraag)

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.