Contact

Begeleiding bij ascentie, spirituele transformatie, regressie/reïncarnatietherapie, hypnotherapie, zingevingsvragen (geestelijke begeleiding) – Leiden.

Kvk nr: 60343397 (onder naam van Isis Obstetrix)
NBVH-lidmaatschap: 14013
AGB zorgverlenernr: 90049927
RBCZ licentienummer: 403156R
Aangesloten bij SCAG (geschillencommissie). Voor meer informatie, klik hier.

Bereikbaarheid praktijk:

De praktijk is gevestigd in Leiden (Zuid). Prima bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf station Leiden CS of -nog dichterbij: station De Vink, van daaruit is het maar 7 minuten lopen! Ook met eigen vervoer is het goed bereikbaar, afslag Leiden-Zuid en gratis parkeren voor de deur. Wanneer je een afspraak voor een sessie maakt, krijg je de precieze gegevens toegestuurd.

Voor contact:

Momenteel is de praktijk tijdelijk gesloten en wordt mail niet altijd meteen beantwoord. Excuses hiervoor. De verwachting is dat de werkzaamheden vanaf dit najaar (2022) hervat zullen worden. Het is wel al mogelijk om nieuwe afspraken in te plannen voor het najaar 2022. Vraag naar de mogelijkheden.

Je kunt contact met me opnemen door het contactformulier hieronder in te vullen of, als je dat fijner vindt, een mail te sturen naar jewildewarezelf@gmail.com. Als je wilt dat ik telefonisch contact met je opneem, vergeet dan niet je telefoonnummer te vermelden.

Liefdevolle groet,

Wytske Seraphina Jónás

  Uw naam (Vul hier uw naam in)

  Uw e-mail (vul hier uw e-mailadres in)

  Uw telefoonnummer (vul hier uw mobiel of vaste nummer in)

  Onderwerp (bijvoorbeeld: hypnotherapie)

  Uw bericht (schrijf hieronder een bericht of stel uw vraag)

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van huis.