Afscheid van het leven

De cirkel is rond

Ik ben er ook voor je als de tijd aanbreekt dat je afscheid moet nemen van het leven. Vanuit mijn hart, de speciale ruimte die zich hier binnenin bevindt, verbind ik me met jou en help je te onderzoeken wat je nodig hebt om dit leven en de mensen uit je leven met een goed gevoel achter te laten. Zijn er dingen die niet uitgesproken zijn? Niet opgelost? Of heb je vertrouwen nodig om deze belangrijke fase goed te kunnen doorlopen?

Samen kunnen we kijken of het goed is om dingen en oude pijn te helen, het ongezegde uit te spreken en/of energetisch te helen. Soms is het ook alleen maar fijn om je verhaal te kunnen delen, dat er iemand naar je luistert. En -als je dat wilt- dit verhaal voor je optekent. Er samen met jou een mooie verwoording en verbeelding aan geeft in de vorm van een (levens)verhaal of gedicht. We zoeken daarvoor met elkaar naar de woorden, bouwen een brug van hart tot hart en vanuit het hart naar je geliefden op aarde en je geliefden in de zielenwereld. Om dit te doen, zorg ik dat we goed afgestemd blijven. Wanneer iets je niet aanspreekt, gebruiken we dat niet. Andersom geldt ook, dat ik om iets te kunnen doen, eerst in meditatie toestemming vraag om te mogen werken op zielsniveau met alle betrokkenen.

Voor meer informatie kun je contact met me opnemen via het contactformulier. Prijzen zijn in onderling overleg en afhankelijk van de aard van de gevraagde dienst en ondersteuning.

In liefde,

Namaste,

Wytske