Zielsreizen

Let op: deze vorm van dienstverlening is tijdelijk niet beschikbaar i.v.m. een gedeeltelijke sabbatical

Zielsreizen (= Zielsprogressie)

Tijdens een zielsreis gaan we op zoek naar het verhaal van jouw ziel. De vorm en de persoonlijkheid waarin jij nu bestaat, zijn slechts een klein onderdeel van jouw veel grotere ziel en totale Zelf. Wanneer je hiermee verbinding maakt, kun je als het ware over de grenzen van jouw huidige ik/aardse persoonlijkheid heen kijken. Je ontdekt dat het Christusbewustzijn of hemelse koninkrijk zich in jezelf bevindt -een paar lagen dieper in jezelf in een andere dimensie van jouw Zijn. Je eigen hart, en met name de mystieke ruimte daarin, verschaft jou die toegang omdat hier al deze zijnslagen en dimensies van jouw Ware Zelf kunnen samenkomen.

Het maakt hierbij ook helemaal niet uit welke termen of namen je gebruikt, of vanuit welke traditie of religie je komt: uiteindelijk is er maar één universeel Zijn en één universeel Hart en voeren alle mystieke paden en kernen uit die tradities hiernaar toe. Daarbij is het fijn om te beseffen, dat je altijd kunt terugvallen of doorgroeien naar een staat van Hoger Weten, Hogere Liefde en Hogere Wijsheid in jezelf.

Tijdens een zielsreis of zielsprogressie (ik ben officieel gecertificeerd zielsprogressietherapeut*) creëer ik samen met jouw gidsen en helpers uit de ‘spirit world’ een speciale gelegenheid waarbij jouw unieke en stralende ziel begeleid en ondersteund wordt op haar pad naar heelheid, non-dualiteit en verlichting. Geen zielsreis is hetzelfde omdat geen ziel hetzelfde is. Elke ziel heeft een eigen ‘geschiedenis’, kleurenspectrum, symbooltaal, missie en zelfs ‘karakter’. Jouw ziel is precair & precious, en tevens ongelooflijk krachtig en stralend!

Vaak wordt tijdens een sessie diep innerlijk werk verricht op alle niveaus -fysiek, psychisch, spiritueel- waardoor de ziel als het ware kan katapulteren naar haar volgende level. Daarbij haalt zij verloren delen op -op aarde en ook in andere dimensies- om compleet worden en haar leerervaringen bijeen te brengen en door te geven aan het grote Kosmische Hart waar zij zelf deel van uitmaakt. Onze ziel is daarbij zó kostbaar, stralend en geliefd, dat ze voortdurend met veel liefde en zorg omringd wordt. Ze is de kostbare schat, de parel, en onze reis terug naar heelheid en het opnieuw aanvaarden van onze goddelijkheid is er één van het op diepzeebodem duiken naar de parel van ons oorspronkelijke, ware wezen.

Zo’n sessie of reis kun je overigens ook doen zonder een therapeutisch traject te volgen, of zonder duidelijk omschreven ‘hulpvraag’ of psychische blokkade. Een gemiddelde (eerste) reis duurt 3 à 4 uur en het is daarna mogelijk om ook kortere zielsreizen (van ca. 2 uur) te doen om het parelduiken voort te zetten. Op die manier verzeker je jezelf er daadwerkelijk van dat je je eigen, unieke innerlijke pad blijft vervolgen, en ook dat zij tijdens iedere reis opnieuw hulp ontvangt van jouw gidsen, beschermengelen en andere stralende lichtwezens (waaronder ook dolfijnen en walvissen, die meester soulhealers zijn!).

Tijdens en na de sessie maak je niet alleen contact met je ziel, de zielenwereld en ervaringen van je ziel in andere dimensies, maar ontvang je dikwijls ook speciale ‘downloads’ en healingen en wordt je trilling verhoogd. Je verruimt je bewustzijn en begint steeds meer je goddelijke ware Zelf uit te nodigen om met je samen te werken en zelfs te versmelten met je kleinere zelf. Van daaruit begin je zelf steeds meer op een hogere frequentie te leven, wat ook wel de 5e dimensie wordt genoemd.

Jesus Angels, Tamara Patrick (www.tamarapatrick.com)

Wanneer je in deze dimensie verankerd wordt, zul je merken dat je leven veel vrediger, aangenamer en lichter wordt. Vaak weet je na zo’n reis wat je hier op aarde komt doen, wat je zielsmissie is en waar je vandaan komt. Of je hebt inzicht gekregen in het ontstaan van bepaalde fysieke of psychische klachten op aarde. Wat bij de oude trilling hoort, wordt tijdens de sessies opgeruimd waardoor je dit kunt loslaten; als vanzelf trek je daardoor ‘lichtere’ dingen, situaties en mensen aan in je leven. Het is alsof er een nieuwe gloed over de wereld komt, en jij deze vanuit een heel ander bewustzijn begint te ervaren: vrede, schoonheid en liefde. Of diepgevoelde vreugde. Een zielsreis is dus echt een cadeautje voor jezelf en helpt jou en je ziel in een hoger octaaf te brengen!

Tijdens een zielsreis is het mogelijk om:

Fotografie door Taylor Allen
 • verloren zielsdelen van jezelf op te halen op aarde en in andere dimensies (ook planeten en sterren)
 • inzicht verkrijgen in fysieke en psychische klachten
 • kosmisch bewustzijn te vergroten
 • contact te leggen met overleden dierbaren (soms ook huisdieren)
 • contact te leggen met je zielengroep of gidsen in de spirituele wereld én je huidig leven
 • inzicht te krijgen in je zielendoelen en het waarom van hier op aarde zijn
 • contact te maken met de Raad van Karma of de Raad van Wijzen
 • je lichtlichaam op te bouwen
 • diepe heling te ondergaan
 • oude spirituele gaven te ontsluiten zodat je er weer de beschikking over krijgt wanneer dit het plan is van je ziel
 • de voorouderlijke lijn te helen wanneer er onopgeloste (karmische) patronen zijn
 • trauma of blokkades uit dit en vorige levens te helen.
 • vorige of parallelle levens te ervaren, soms ook op andere planeten of in andere sterrenstelsels en universa.

Een zielsreis is vaak zo’n verdiepende en ingrijpende ervaring, dat je met je verkregen inzichten en antwoorden soms maanden vooruit kunt. Het is mogelijk meerdere malen een zielsreis te doen; elke reis sluit aan bij je persoonlijke zielsgroei of pad van dat moment en het kan dus per keer verschillen uit welke bron(nen) je je inzichten verkrijgt. Ook is het mogelijk om na een eerste, langere sessie van 3 à 4 uur je traject te vervolgen met kortere zielssessies van ca. 2 uur. Dit traject wordt dan ‘Parelduiken’ genoemd. Vraag ernaar tijdens de eerste sessie!

Voor een zielsreis trek ik 3 à 5 uur uit. Voor actuele tarieven, zie Tarieven.

Voor (kortere) vervolgsessies reken ik de gewone tarieven die ook voor hypno- en regressiesessies gelden (zie Tarieven)

In overleg is het mogelijk om het bedrag voor de langere zielsreis in twee of drie termijnen te betalen. Vraag naar de mogelijkheden.

* Zie www.zielsprogressie.nl