Fountain of Grace Reading

Fountain of Grace Reading

Wil je meer zicht en licht op het pad van je ziel zonder een therapeutisch traject in te gaan? Dat kan! Door te kiezen voor een ‘Fountain of Grace Reading’ kun je profiteren van de voordelen van een soul reading én tegelijkertijd de zegeningen van een korte Grace healing ontvangen (=circa de helft van de duur van een Blessed by Gracehealing).

Na de reading kun je zelf bepalen hoe je verder wilt, want je ontvangt tevens enkele tips om verder te gaan op je pad -wanneer je dat wenst. Bijvoorbeeld tips over oefeningen of boeken die je daarbij kunnen helpen. Of je boekt een vervolgsessie (bijvoorbeeld een ascentiesessie of regressiesessie) waarin je heel gericht met de genoemde dingen verder kunt gaan. Voor elke sessie stem ik me opnieuw af op jouw ziel en op de Bron van waaruit jij ondersteuning op je pad mag ontvangen.

Rassouli ‘Fountain of Grace’

Voor een soul reading maak ik gebruik van mijn verbinding met de Bron en verschillende reading cards. Geen enkele reading is echter hetzelfde en het gebeurt ook regelmatig dat ik reeds boodschappen door heb gekregen voordat je in mijn praktijk verschijnt.

Voor een healing maak ik gebruik van het gegeven (de Grace) dat ik een doorgeefluik ben van de goddelijke stralen en zegeningen die voor je door mogen komen. Ook dat is per persoon verschillend. Hiervoor stem ik me eveneens af op jouw situatie en goddelijke ziel en krijg ik de stralen te zien die zich met jou willen verbinden. Wanneer ik daarover boodschappen doorkrijg voor je, zal ik deze ook doorgeven.

Voor actuele tarieven, zie Tarieven.

Na een eerste reading is het altijd ook mogelijk om een vervolgreading te laten doen. Dat mag ook op afstand. Wil je alleen een kaartenconsult? In dat geval betaal je slechts € 25,- (20 minuten). Je ontvangt van mij een schriftelijk verslag per mail of een verslag per telefoon (naar keuze).

Aanmelding via contact onder vermelding van ‘Reading’ of ‘Fountain of Grace’.