Tarieven & Betalingsvoorwaarden

Tarieven met ingang van 1 januari 2021

Ben je aanvullend verzekerd? Dan kun je in bepaalde gevallen geld terugkrijgen wanneer je voor hypnotherapie kiest. Ik ben aangesloten bij de NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten), de RBCZ en de SCAG (geschillencommissie). Voorts staat mijn onderneming ingeschreven bij de KvK onder de naam Isis Obstetrix (Leiden). Wanneer je wilt weten of jouw verzekering de therapie vergoedt, is het handig onder deze naam te zoeken, of via de AGB-code (die vind je hier).

Informeer bij je verzekering naar de mogelijkheden voor teruggave van je investering in jezelf. Of klik hier: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie

Hypno- en regressietherapie

Let op: deze vorm van dienstverlening is tijdelijk niet beschikbaar i.v.m. een gedeeltelijke sabbatical

€ 80, – per uur. Daarna per half uur: + € 20, -extra

Zielsreis (=zielsprogressie)

Let op: deze vorm van dienstverlening is tijdelijk niet beschikbaar i.v.m. een gedeeltelijke sabbatical

€ 160,- (3 uur)
€ 200,- (4 uur)
€ 240,- (5 uur)

NB: het is mogelijk het bedrag in 2 of 3 termijnen te betalen. Vraag naar de mogelijkheden.

Let op: voor deze reis geldt, dat je in elk geval één regressiesessie moet hebben ondergaan. Dat mag ook bij een andere therapeut gedaan zijn. Dat is omdat je dan trance-ervaring opdoet en omdat eventuele blokkades in dit leven dan van tevoren opgelost kunnen worden. Blokkades in het huidige leven of in het contact maken met je ziel kunnen de ervaring van de reis naar de zielenwereld namelijk beïnvloeden.

Ascentiecoaching  

Ondersteuning op je pad naar Verlichting en Meesterschap. Verbinding met je Goddelijke Zelf/IK BEN en je multidimensionale delen. Werken met engelen, meesters, godinnen, devische rijken, Elohim en star councils (o.a. Sirius, Venus, Andromeda & Arcturus):

€ 44,- per half uur. De eerste sessie duurt gemiddeld 90 minuten, daarna is het ook mogelijk om (online) te vervolgen in kortere sessies.

Ascentiecoaching is een investering in jezelf die niet onder de vergoeding van zorgverzekeraars valt.

Het is ook mogelijk om ascentiecoaching zowel live als online te doen, of een combinatie van beiden.

Een voorbeeld uit de praktijk: eerste sessie = live. Duur ca. 90 minuten. Daarna 2 tussen-/voortgangssessies online van ca. 40 minuten. 4e sessie weer live enz. al naar gelang de behoefte of wat er naar boven komt. Geen ascentietraject is hetzelfde, er bestaat geen limiet of minimum aan het aantal sessies!

Healing ‘Blessed by Grace’

Tijdens de healing ontvang je niet alleen healing van o.a. aartsengelen en meesters, maar stem ik me ook af op persoonlijke boodschappen voor jou in verbinding met de Bron.

€  88,- voor een sessie van 90 minuten.

Healing is een investering in jezelf die niet onder de vergoeding van zorgverzekeraars valt.

Reading ‘Fountain of Grace’

€ 60,- voor een sessie van 45 minuten.

Reading is een investering in jezelf die niet onder de vergoeding van zorgverzekeraars valt.

De cirkel is rond

Prijs en invulling in overleg

Richtlijn: voor 2 gesprekken en een Bronhealing/afstemming reken ik samen 144,-; dit kan ook op afstand en/of online geschieden.

Voor een minizielsreis voor je ziel waarbij ik zielsfragmenten van je inzamel en/of verbinding met je Hogere Zelf/ Ik BEN maak reken ik 88,- voor ca. 75 minuten. Dit kan ook op afstand geschieden.

Alle betalingen bij voorkeur contant te voldoen. Je ontvangt een factuur/betalingsbewijs. Deze kunnen ook digitaal verstrekt worden zodat je ze kunt indienen bij je verzekering.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden:

Betalingen dienen bij voorkeur contant te geschieden. In overleg is het ook mogelijk om het bedrag binnen 14 dagen na de sessie over te maken (je ontvangt een factuur).

Bij annuleren van een afspraak gelden de volgende voorwaarden:

Annuleren uiterlijk 48 uur van tevoren: kosteloos
Annuleren tussen 48 en 24 uur: 35% van de sessiekosten.
Annuleren binnen 24 uur: helaas ben ik dan genoodzaakt de kosten voor de sessie in rekening te brengen.
Bij te laat komen: tenzij anders overeengekomen (bijvoorbeeld in het geval van overmacht) wordt het tarief berekend vanaf het tijdstip van de afspraak. Het is niet mogelijk langer door te gaan/uit te lopen omdat er dikwijls nog andere cliënten daarna een afspraak hebben.