Tarieven

Tarieven

Ben je aanvullend verzekerd? Dan kun je in veel gevallen geld terugkrijgen. Ik ben aangesloten bij de NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten), de RBCZ en de SCAG (geschillencommissie). Informeer bij je verzekering naar de mogelijkheden voor teruggave van je investering in jezelf.

Hypno- en regressietherapie

€ 75, – per uur. Daarna per half uur: + € 15, -extra

Zielsreis

€ 150,- ( 3  uur)

€ 180,- (4  uur)

€ 200,- (5 uur)

NB: ben je reeds cliënt, dan kom je in aanmerking voor een korting van € 20,-

NB2: het is mogelijk het bedrag in 2 of 3 termijnen te betalen. Vraag naar de mogelijkheden.

Bij een zielsreis wordt diep op zielsniveau ingegaan. Tijdens de reis ga je niet alleen terug naar een vorig leven, maar reis je ook naar de zielenwereld alwaar je antwoorden kunt ontvangen op vragen als: wat doe ik hier op aarde? Wat is mijn missie? Wat is mijn zielengroep? Welke boodschappen hebben mijn gidsen, overleden dierbaren, engelen en/of opgestegen meesters voor me? En de Karmische Raad of de Raad der Wijzen? Ook is het mogelijk een reis te maken naar je innerlijke universum, in je eigen mystieke hart. Op die plek kun je in verbinding komen met je eigen oerbegin en zelfs levens herbeleven op andere planeten of in andere universa.

Let op: voor deze reis geldt, dat je in elk geval één regressiesessie moet hebben ondergaan. Dat is omdat je dan trance-ervaring opdoet en omdat eventuele blokkades in dit leven dan van tevoren opgelost kunnen worden. Blokkades  in het huidige leven of in het contact maken met je ziel kunnen de ervaring van de reis naar de zielenwereld namelijk beïnvloeden.

Ascentiecoaching  

Ondersteuning op je pad naar Verlichting en Meesterschap. Verbinding met je Goddelijke Zelf en je multidimensionale delen. Werken met engelen, meesters, godinnen, devische rijken, Elohim en star councils (o.a. Sirius, Andromeda, Venus, Plejaden, Orion, Arcturus):

€ 75, – per uur. Daarna per half uur: + € 15, -extra

Healing ‘Blessed by Grace’

Tijdens de healing ontvang je niet alleen healing van o.a. aartsengelen en meesters, maar stem ik me ook af op persoonlijke boodschappen voor jou in verbinding met de Bron.

€ 60,- (60 minuten); € 75,- (90 minuten)

Reading ‘Fountain of Grace’

€ 40,- (45 minuten).

De cirkel is rond

Prijs in overleg

Prijzen voor minima: in overleg is het ook mogelijk om 20% reductie op de prijs te krijgen. Om hiervoor in aanmerking te komen, kan er echter een wachtlijst zijn, omdat ik maximaal 3 cliënten tegelijk voor de reductieprijs aanneem.

Alle betalingen bij voorkeur contant te voldoen. Je ontvangt een factuur/betalingsbewijs. Deze kunnen ook digitaal verstrekt worden zodat je ze kunt indienen bij je verzekering.

blauwe lotus