Nieuws

Je wilde ware zelf is vernieuwd!

Je wilde ware zelf is in een nieuwe jurk gestoken. Een vernieuwde site, nieuwe ideeën en nieuwe projecten. Ook vind je hier blogs en artikelen die ik sinds 2014 op de Facebookpagina Levonah’s Delights geplaatst heb. Je vindt ze terug op The Divine Feminine.

IMG_5458Tevens is er aandacht voor wat ik graag De Nieuwe Aarde en het ascentieproces noem: het bewustzijn van veel mensen op onze planeet is aan het verhogen, waardoor mensen steeds vrijer worden van systemen en situaties die niet ons hoogste goed (onze fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid) dienen.

Veel mensen worden zich meer en meer bewust van het belang om collectief wakker te worden, onze ware afkomst weer te herinneren en helpen de planeet Aarde te helen (natuur eerbiedigen en herstellen, eerlijk omgaan met natuurlijke en financiële bronnen, liefde en wereldvrede verspreiden).

Sommige mensen komen hierdoor in zo’n bewustzijnsversnellingsproces (wat ik het ascentieproces noem) terecht, dat ze het fijn vinden om elkaar hierin te vinden en contact te leggen met gelijkgestemden. Ook is er hierdoor een groeiende behoefte aan heelwording (want als je zelf voldoende geheeld bent, kun je je grootste missie en bijdrage aan dit proces verwezenlijken). Je vindt hier informatie over op Begeleiding bij het ascentieproces.

Er zijn ook nieuwe plannen in de koker, die de komende tijd in samenwerking met anderen gerealiseerd gaan worden: retraites in Hongarije en workshops & groepen speciaal voor ouderen (65+). Ook (ritueel)begeleiding rondom het thema ‘afscheid van het leven nemen’ is nieuw, maar zeker niet onlogisch gezien mijn verleden waarin ik tevens vrijwilligerswerk als gastvrouw in een hospice verricht heb. Door dit vrijwilligerswerk en mijn eigen ervaringen rondom het overlijden van dierbaren, weet ik welke behoeften er kunnen leven bij mensen die op de drempel van een nieuw begin staan.

Laat je inspireren door alles wat nieuw én vertrouwd is op deze site, veel leesplezier en laat gerust een berichtje achter over wat je ervan vindt!

 

Reacties uitgeschakeld voor Je wilde ware zelf is vernieuwd!